Utvändigt måleri

Dags att måla om huset?

Pictor & penslarna utför måleri utvändigt på träfasad, putsfasad och även plåtfasad. Med vår gedigna materialkunskap är vi en mycket god part att rådfråga om materialval samt arbetsmetod för just ert projekt. Vi sätter en stolthet i  att arbeta med ledande material såväl i moderna färgtyper som de traditionella. Vi har även en genuin kunskap om linoljefärg, samt färgborttagning med t.ex. speedheater.

Fasad

Vi börjar med en besiktning av din fasad för att avgöra i vilket skick ytan befinner sig i. Tillsammans med dig avgör vi vilka vidare åtgärder som är lämpliga för just din fasad. Därefter sammanställer vi en offert med en arbetsbeskrivning för ett korrekt prisförslag.

Fönster

Vi erbjuder målning samt renovering av era fönster. Måleri av fönster består av rengöring, skrapning till fast underlag samt måleri med hänsyn till tidigare materialval och underliggande färgskikt. Med fönsterrenovering avser vi renskrapning med urtagning av glas, byte av eventuellt rötskadat trä, ny kittfals och slutligen ommålning efter systemval.