Om Pictor & penslarna

Precis som väggar byter färg, inredningsstilar förändras och familjer växer så behöver vi putsa på vår fasad. ArtDecor blir Pictor & Penslarna.

Mycket har hänt sedan starten för 20 år sedan. Medarbetare och ägare har ändrats under åren. Sedan slutet av augusti drivs företaget av Henrik Karlsson som har varit med från start. Vi har aldrig nöjt oss förrän du som kund är helt nöjd med resultatet av vårt arbete.

MÅLERI PÅ GODA GRUNDER

Med vårt nya namn och nya utseende vill vi visa att vi spänner över både nya och äldre former av måleri, invändigt såväl som utvändigt. Från fasadmålning och fönsterrenovering. Vårt grundliga arbete kännetecknas alltid av vårt signum – omsorg om dig och miljöerna du vistas i.

PICTOR – VEM ÄR DET?

Pictor är det latinska ordet för målare. På medeltiden tog kyrkomålare Albertus Pictor namnet för att etablera sig som en stilbildande hantverkare.

Henrik Karlsson

MÄSTARBREV

Söker du en kunnig och pålitlig hantverkare? Söker du en Mästare? Pictor & Penslarna innehar behörighet för Mästarbrev. Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare (SFS 1995:1255 och SFS 1995: 1256). Läs mer på Sveriges Hantverksråd.